Menu
Jūsu grozs

PUTNU ATBAIDĪŠANAS LĪDZEKĻI RSS plūsma

25 Nov Ultraskaņas putnu atbaidītāji
3 4882
Bird-x ražotie ultraskaņas produkti rada vibrācijas, kuras putni var sajust. Šīs skaņas vibrācijas dezorientē putnus, liekot viņiem justies neērti, motivējot viņus meklēt drošāku teritoriju. Katra put..
26 Nov Metāla siets
1 751
Metāla siets sastāv no nerūsējošā tērauda stieplēm, kas saaustas metāla pinumā. To jo īpaši izmanto ēkās ar atvērtu struktūru, stāvlaukumos un mediju fasādēm. Tas ir piemērots putnu kontroles ar..
26 Nov Nerūsējošā tērauda stiepļu tīkls
0 621
Nerūsējošā tērauda stiepļu tīkls sastāv no nerūsējošā tērauda stieplēm, kas savienotas ar skavām. Pateicoties nelokāmībai un nospriegojumam stiepļu tīkli var stiepties un tādējādi absorbēt en..
25 Nov Nerūsējošā tērauda pīķi
0 611
Nerūsējošā tērauda pīķi ir noteikta augstuma, kas efektīvi atvaira putnus. Pīķi ir pieejami divās bāzes versijās:• Pīķi uz polikarbonāta līstes: nerūsējošā tērauda stieples ir piestiprinātas pie PC lī..
25 Nov Putnu populācija
0 1487
Populācija parāda, cik stipri vietu ietekmē putni. Tā ir mēraukla tam, cik pievilcīga šī vieta šķiet putniem.Populācijas apzināšana ir būtiska kontroles sistēmas izvēlē un efektivitātei.Putnu kontrole..
25 Nov Tīkls ir efektīvs pret putnu nolaišanos
0 571
Ir pieejami dažādu materiālu tīkli: plastmasas, tekstila vai nerūsējošā tērauda.Ir divas tīkla nostiprināšanas metodes: ar augstas veiktspējas līmi vai ar nostieptu tērauda stiepļu rāmi – kam nepiecie..
26 Nov Stiepļu –elektro kombinētā sistēma
0 500
Jaunā stiepļu-elektro kombinācijas sistēma var tikt izmantota gan tikai kā stiepļu, gan arī kā elektrosistēma.Iespējams uzstādīt arī plašās teritorijās. Tādējādi sistēmu var izmantot arī kā alternatīv..
26 Nov Arhitektoniskās stieples
0 449
Arhitektoniskās stieples sastāv no paralēli nospriegotām nerūsējošā tērauda stieplēm. Tās tiek novilktas horizontāli vai vertikāli pie fasādes un izmantotas kā kāpšanas palīglīdzekļi un aizsardzībai  ..
26 Nov Plēsējputnu mānekļi
0 521
Plēsējputnu mānekļi atdarina dabiskos ienaidniekus un tādējādi rada bīstamu atmosfēru skartajā zonā. Plēsējputnu mānekļi ir pieejami gan kā "pasīvie" mānekļi pakāršanai vai novietošanai, gan arī ..
26 Nov Optiskie risinājumi
0 486
Putni uztver ārējos stimulus, īpaši vizuālos. Pēdējie pētījumi liecina, ka dzīvnieki var saskatīt gaismu ar viļņa garumu no 430 - 680nm. Tie tiek izmantoti optiskajās putnu kontroles ierīcēs...
26 Nov Putnu baloni -pūķi
0 575
Plēsējputni vienmēr uzbrūk no augšas. Šī iemesla dēļ visi putni ir satraukti, kad virs sevis pamana kustīgu objektu. Hēlija pildītie baloni, kuri lido 10 - 30m augstumā, izmanto šo instinktīvo uzv..
25 Nov Putnu kontrole lauksaimniecībā
0 680
Putni rada nopietnu kaitējumu kultūraugiem lauksaimniecībā. It īpaši augļu dārzi var zaudēt starp 20 un 40% no ražas.Mēs piedāvājam efektīvus risinājumus.Mūsu risinājumi samazina putnu nodarītos postī..
Rāda no 1 līdz 12 kopā 26 (Kopā lapu - 3)
Sīkdatņu paziņojums
Šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Piekrītot izmantot sīkdatnes, vietne tiks optimizēta. Turpinot skatīt vietni, jūs piekrītat, ka mēs jūsu ierīcē izmantosim sīkfailus. Jūs jebkurā laikā varat atsaukt savu piekrišanu, izdzēšot saglabātos sīkfailus.